Concorde Metal Recycling BV

Van oktober 1988 tot en met december 1990 heb ik bij MCI gewerkt.

Ik ben in het MCI magazijn begonnen in Maarssen waar we de overslag deden van Brons, gemengd roodkoper, milberry Gemengd geelkoper(Honey), gemengde radiateurs, en alles wat geschikt was als inzet voor de raffinaderijen lood. Naast de overslag van deze goederen deden we ook een keuring van de kwaliteit met een schatting van het percentage.

In de zomer van 1989 vroeg de directeur van de CMR groep, ook deel van Metallo Chimique, mij om in de buurt van Rotterdam een vestiging te beginnen. Het doel van het opzetten vna dit magazijn was om ons daar te gedragen als een kleine schrootwerf en materiaal in te kopen bij de kleine producenten van metalen zoals loodgieters installatie bureaus etc voor inzet in de raffinaderij in Beerse.

Na 1 jaar gingen de prijzen van de metalen echter drastisch omlaag en, werd er steeds minder en minder materiaal geproduceerd. Een van de consequenties van de achteruitgaande markten was het laatst geopende magazijn als eerste moest worden gesloten. Tegen de zomer van 1990 ging ik toen werken voor MCI in Beerse bij de verkoop afdeling van non consumables. Rond de zelfde periode werd ik benaderd door de van Balkom Groep, aangezien zij een plant wilden opzetten voor de verwerking van electronische apparaten.

In januari 1991 begon ik te werken bij van Balkom Non-Ferro Scheiding BV in Oss.

Terug persoonlijke gegevens