Visser Recycling Techniek BV

Van 1984 tot 1988 heb ik in een bedrijf gewerkt wat opgezet is door mijn vader mijn broer en mijzelf. Binnen dit bedrijf pasten wij watertafel scheiding machines toe om de laatste restjes kopergranulaat uit gemalen plastic electriciteits kabels te scheiden.In dit bedrijf ben ik in de productie begonnen.

Na een paar jaar was het noodzaak om in verschillende landen voormateriaal in te kopen voor de watertafels die inmiddels door allerlei nieuwe technieken een capaciteit hadden per dag van 100 MT. Naast scheidingstechnieken voor metalen hebben wij getracht ook een methode te ontwikkelen voor de scheiding van kunststof.

In 1988 begon het steeds moeilijker te worden om te overleven, hoewel we ons gevestigd hadden op een industriegebied, onstonden er problemen met buren die zich beklaagden over het geluidsniveau van de machines. Medio 1988, hebben we de helft van de equipment verkocht aan een duits bedrijf.

In oktober 1988 vond ik een andere baan bij Concorde Metal Recycling BV in Maarssen, dit was een magazijn vanMetallo Chimique International N.V.).


Terug persoonlijke gegevens Free counter and web stats